Activități destinate învățării limbii franceze sub genericul „Le français, c’est facile!”, la Biroul Brancez Suceava

Miercuri, 24 octombrie, ora 17.00, Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare din Suceava” demarează, în colaborare cu Biroul Francez, o serie de activități destinate învățării limbii franceze sub genericul Le français, c’est facile!. Activitatea face parte din proiectul Francofonia în comunitate, un proiect inițiat de CRU Suceava și sprijinit de Agenția Universitară a Francofoniei, și își propune să aducă franceza mai aproape de cei mai tineri locuitori ai orașului Suceava.

Micii francofoni, cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, vor pătrunde într-un univers nou și fascinant, cel al limbii franceze, cu ajutorul dnei lector dr. Mariana Șovea de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării. Imagine, culoare, joc, cântec, comunicare sunt câteva cuvinte cheie care vor caracteriza relația profesor-elev. Un spațiu generos, care se poate organiza după nevoie, este gazda activității de învățare propuse.

Sucevenii francofili doritori să redescopere universul copilăriei prin ochii micilor pasionați de limba franceză sunt invitați la Biroul Francez.

Intrarea este liberă.
Mai nouă Mai veche