FOTO 22 de treceri de pietoni de pe bulevardul principal al Sucevei sunt vopsite în roșu și alb pentru o vizibilitate mai mare în trafic



22 de treceri de pietoni de pe bulevardul principal al municipiului Suceava vor fi vopsite în alb și roșu pentru o vizibilitate mai bună în trafic.

La sfârșitul săptămânii trecute a început o campanie de marcare a trecerilor de pietoni de pe artera principală a municipiului Suceava. Trecerile de pietoni vor fi marcate cu material bicomponent alb și roșu.

Vor fi marcate în total 22 de treceri începând din zona Metro până la intersecția de la Piața Mare.

Pe de altă parte, primarul Ion Lungu a anunțat că a verificat, luni, principalele șantiere din oraș. Edilul a menționat că restaurarea statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare a fost finalizată. Se mai lucrează însă la amenajările din jurul monumentului. Totodată, strada spre statuie este în curs de modernizare. În zonă se lucrează și la înlocuirea gardului de la Cimitirul Pacea.

Lucrările de modernizare au fost încheiate și pe strada Bogdan Vodă. Pe Mihail Sadoveanu, unde termenul de finalizare este începutul lunii noiembrie, se toarnă al doilea strat de asfalt. A fost turnat asfalt și pe strada Grigore Ureche din cartierul Zamca, acolo unde s-a lucrat la modernizarea rețelelor de termoficare.

La Piața Burdujeni, unde termenul este data de 20 octombrie, se lucrează la montarea corpurilor de iluminat.

















Mai nouă Mai veche