FOTO Un tânăr fără permis urmărit de poliție a demolat peretele unui magazin din Marginea. Trei persoane au fost rănite

La data de 02.10.2018, în jurul orei 23.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209K, din comuna Marginea, un tânăr de 23 de ani din orașul Vicovu de Sus, nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind urmărit de echipajul de poliție, ocazie cu care, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de zidul unui magazin.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a unui minor de 17 ani, precum și rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani, ambii din orașul Vicovu de Sus, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.





Mai nouă Mai veche