Razie în orașul Siret: șase localui și 41 de mașini verificate, 63 de persoane legitimate, patru amenzi aplicate și un dosar penal întocmit


La data de 29.09.2018, Poliția orașului Siret a organizat o acțiune punctuală pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona cluburilor, barurilor și discotecilor din zona de competență.
Au fost efecuate controale în 6 localuri publice și au fost verificate și legitimate 63 de persoane.
Au fost controlate 41 de autovehicule și 10 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.
A fost constataă o infracțiune flagrantă și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 290 lei, toate la regimul circulației rutiere.

Exemplu:
La 29.09.2018, ora 21.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe raza localității Negostina din comuna Bălcăuți, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din orașul Siret. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.