USV, sponsorizată cu produse școlare și office din partea companiei Herlitz România

Herlitz România a oferit Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, sub formă de sponsorizare, produse școlare și office, pentru desfășurarea activităților didactice și acțiunilor culturale organizate de universitate pe parcursul anului universitar.

Dintre evenimentele culturale care vor beneficia de susținerea sponsorului, menționăm: „O sută de ani de traduceri în limba română (1918 – 2018)”, „Zilele Universității”, Simpozionul „Cultivarea diversității în spațiul românesc”, Salonul de carte „Alma Mater Librorum”.

„În fiecare an, dezvoltăm produse inedite care se impun prin design şi funcţionalitate şi asigurăm mai multă plăcere la birou, şcoală şi în timpul liber. Brandul Herlitz urmărește un echilibru perfect între calitate, tradiție și ultimele tendințe. Pe parcursul ultimilor 100 de ani, produsele școlare și office fiabile, la un preț corect, au făcut din Herlitz cel mai cunoscut brand de papetărie din Germania, facilitând astfel extinderea către multe alte state europene”, au declarat reprezentanții Herlitz România.
Mai nouă Mai veche