VIDEO Dacian Cioloș a participat, la Suceava, la dezbaterea publică „Împreună pentru dezvoltarea Bucovinei: Cum valorificăm responsabil resursele naturale, culturale și identitare”

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a participat, miercuri, la o dezbatere publică în municipiul Suceava. Cioloș este președinte fondator Mișcării România Împreună și al Platformei România 100. La dezbatere au mai participat Liviu Iolu, co-fondator al Mișcării România Împreună, și Mirabela Amarandei, moderator al comunității tematice Educație.

Dezbaterea publică a fost denumită „Împreună pentru dezvoltarea Bucovinei: Cum valorificăm responsabil resursele naturale, culturale și identitare”. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane.

La sesiunea de întrebări, Dacian Cioloș a fost chestionat dacă va candida la europarlamentarele din 2019. Fostul premier a afirmat că este dispus să candideze la toate alegerile din 2019 și 2020. Ar fi vorba despre alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.

Cioloș a menționat că între timp partidul își pregătește structurile din teritoriu.

„Noi nu pornim de la zero. Avem peste 50.000 de oameni înregistrați pe o platformă internet dintre care mai mult de jumătate vor să se înscrie în partid”, a explicat Cioloș.

Mai nouă Mai veche