VIDEO Trei mașini implicate într-un accident rutier în Șcheia, în dreptul restaurantului Vama Veche. Cinci persoane au fost rănite

La 30.12.2018, ora 17.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe str. Șoseaua Humorului din comuna Șcheia, ajuns la intersecția cu str. Aleea Vămii, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava, a efectuat un viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din comuna Șerbăuți, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat spre înapoi, tamponându-se de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 67 de ani, tot din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 38 și 23 de ani, a unei femei de 39 de ani și a doi minori de 7 și 11 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul vinovat de producerea coliziunii, care au fost transportați cu ambulanțele la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii celor trei autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Mai nouă Mai veche