Zamca: Tânără lovită de o mașină care mergea cu spatele, pe strada Octav Băncilă. Șoferul a plecat de la locul accidentului

La 22.12.2018, ora 15.40, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că, la o unitate medicală din municipiul Suceava s-a prezentat o tânără de 19 ani din comuna Cacica, victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.12.2018, în jurul orei 16.45, în timp ce se deplasa pe partea stângă a străzii Octav Băncilă, din municipiul Suceava, victima a fost acroșată de un autoturism care circula din spate și al cărui conducător auto, a plecat de la fața locului.
Ulterior, la 22.12.2018, în jurul orei 14.30, întrucât acuza dureri, tânăra s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ce au necesitat internarea.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident, a fost identificat ca fiind un bărbat de 31 de ani, din comuna Vulturești.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche