Accident cu patru mașini pe Calea Unirii, în Burdujeni. O femeie a fost rănită


La data de 23.01.2019, ora 13.40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, ajuns în proximitatea intersecţiei cu strada Bazelor, un bărbat de 54 de ani, din comuna Vereşti, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un localnic de 32 de ani, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 31 de ani, tot din municipiul Suceava, oprit pentru a se asigura în vederea efectuării manevrei de viraj la stânga.
În urma impactului dintre cele trei autoturisme, un alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 32 de ani din județul Botoșani, pasageră în primul autoturism tamponat și condus de bărbatul de 32 de ani.
Toţi conducătorii auto implicați în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche