Copilă de 12 ani lovită cu oglinda mașinii de o femeie care a plecat de la locul accidentului


La 22.01.2019, ora 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, o femeie de 31 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a acroșat cu oglinda retrovizoare o minoră de 12 ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a părții carosabile.
După impact, conducătoarea auto a oprit autoturismul, a întrebat-o pe minoră dacă dorește să meargă la medic, aceasta susținând că nu a pățit nimic și nu dorește să fie transportată sau consultată de medic, după care, a plecat de la fața locului.
Ulterior, întrucât acuza dureri la un braț, minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche