Patru tineri secerați de un BMW în parcarea discotecii din Arbore. Scandalul a pornit de la o altercație în club


La 30.12.2018, în jurul orei 04.50, în timp ce s-a pus în mișcare din parcarea unui club din comuna Arbore, un autoturism a acroșat un grup de bărbați care se aflau pe partea carosabilă, după care, conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre orașul Solca.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui localnic de 21 de ani și a 3 bărbați cu vârste între 30 și 35 de ani, toți din orașul Cajvana, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, evenimentul a pornit de la o altercație spontană între mai mulți tineri, ocazie cu care, unul dintre aceștia a urcat în autoturism și a pornit în trombă, acroșându-i pe cei patru pietoni.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în eveniment a fost identificat în parcarea unei unități medicale din municipiul Suceava, acesta prezentând diverse avarii.

Totodată, au fost identificați doi bărbați de 25 și 28 de ani, ambii din comuna Grănicești și o femeie de 31 de ani, din Ucraina, care a condus autoturismul și a provocat evenimentul rutier.

Întrucât există suspiciuni cu privire la conducătorul auto, femeia de 31 de ani și bărbatul de 28 de ani au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.
Mai nouă Mai veche