Telefon Vonino furat de la un sucevean care a mers la biserică și în piață


La 21 ianuarie 2019, autoritățile au fost sesizate de un sucevean că la 16 ianuarie a rămas fără telefonul mobil marca Vonino în împrejurări necunoscute.

El a povestit că la 16 ianuarie a mers la biserica „Sf. Înviere” de pe bld. Ana Ipătescu unde a asistat la liturghie până în jurul orelor 12:30. De aici a mers în piața agroalimentară „Piața Mare”, de pe str. Petru Rareș, iar mai apoi spre casă, oprind pentru diferite intervale de timp la magazinul Profi, de la parterul magazinului Bucovina și în parcul din vecinătatea Palatului de Justiție.

După ce ajuns acasă a constatat că nu ar mai avea în buzunarul exterior al hainei telefonul mobil marca Vonino. Conform celor declarate ultima oară a verificat telefonul în timp ce se afla în incinta pieței agroalimentare de pe str. Petru Rareș, iar până să constate lipsa acestuia nu a simțit ca cineva să se fi apropiat de el în mod suspect.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, prejudiciul fiind de 250 lei.
Mai nouă Mai veche