Un bărbat gelos și-a ucis soția și apoi s-a sinucis, la Mănăstirea Humorului. Era supărat că femeia dorea să se întoarcă la muncă în străinătate


Crimă înfiorătoare în comuna Mănăstirea Humorului. Anișoara Croitoru (39 de ani) s-a întors în țară după ce a muncit o vreme în străinătate și intenționa să plece înapoi. Gelos din fire, soțul ei, Vasile (45 de ani), nu era de acord să o lase să plece.

În după amiaza zilei de 18 ianuarie, între cei doi soți a izbucnit un conflict, pe fondul căruia bărbatul și-a lovit soția, în baia locuinței, de mai multe în zona capului și a strâns-o de gât.
Bărbatul și-a lăsat soția în baie, în stare de inconștiență, după care s-a dus într-o anexă a locuinței, unde s-a stropit cu benzina aflată într-o canistră și s-a autoincendiat. A fost văzut de mama lui care a sunat la 112 și a stins hainele acestuia care ardeau, aruncând peste el o găleată de apă.

Bărbatul a intrat din nou în casă, după care s-a reîntors în anexă, de unde a luat un cuțit cu care s-a înjunghiat în zona inimii.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie” raportat la infracțiunea de „omor”.
Mai nouă Mai veche