Un rădăuțean și-a făcut seppuku în baie. Bărbatul nu mai suporta durerile provocate de protezele pe care le are la ambele picioare


Un bărbat în vârstă de 53 de ani din municipiul Rădăuți a încercat să-și pună capăt zilelor într-un mod înfiorător. Acesta și-a înfipt un cuțit în zona abdomenului, într-un mod asemănător cu ritualul japonez seppuku. 

S-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 21.00, iar autoritățile au fost sesizate de mama bărbatului. Aceasta a observat mai multe picături de sânge pe colacul wc-ului de la baie, iar când a intrat în camera fiului ei a observat că acesta prezenta o tăietură la nivelul abdomenului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În dormitorul bărbatului a fost identificat un pat de o singură persoană acoperit cu un cerceaf şi o plapumă care prezentau pete de culoare brun roşiatice cu aspect de sânge. La piciorul stâng al patului a fost identificată o sticlă de Vodkă Polskaya de 500 ml, goală, precum şi o sticlă de bere de 2.5 de litri, tot goală. Lângă sticle a fost identificat un cuţit având lama de 20 cm care prezenta pete de culoare brun roşiatice cu aspect de sânge. De asemenea, lângă cuţit, pe covor au fost identificate mai multe pete cu aspect de sânge.

Mama bărbatului a declarat că fiul ei era lucid când a fost luat de echipajul de pe ambulanţă, a recunoscut că a vrut să se sinucidă datorită problemelor de sănătate pe care le are şi a durerilor din ultima perioadă de timp, acesta având proteze la ambele picioare şi suferind de diabet.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche