Un șofer beat a intrat pe contrasens și a provocat un accident, la Cumpărătura. Trei persoane au fost rănite


La 07.01.2019, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara municipiului Suceava, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bosanci, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Pîrteștii de Jos.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, a unei femei de de 22 ani, din orașul Milișăuți, pasager în autoturismul condus de acesta și a unui bărbat de 40 de ani din județul Maramureș, pasager în celălalt autoturism.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto de 28 de ani și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt conducător auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche