Bărbat intoxicat cu vapori de combustibili, salvat din bazinul unei benzinării din Milișăuți

Un bărbat care a intrat în bazinul de combsutibili ai unei benzinării din Milișăuți și s-a intoxicat cu vapori a fost salvat de pompierii militari.

Incidentul s-a produs sâmbătă la amiază, în orașul Milișăuți din județul Suceava. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a intrat, cu o mască de protecție, într-un bazin de combustibili golit al unei benzinării. Bărbatul s-a intoxicat cu vapori, i s-a făcut rău și a căzut. El a fost găsit de colegi care au solicitat intervenția salvatorilor.

Doi pompieri militari de la Detașamentul din Rădăuți ai ISU Suceava, echipați cu aparate cu aer, au intrat în bazin și au găsit victima în stare de inconștiență. Bărbatul a fost extras, iar salvatorii i-au administrat oxigen.

Victima nu a intrat în stop cardio-respirator și nu a fost nevoie de resuscitare. După puțin timp bărbatul și-a revenit și a început să comunice cu cadrele medicale. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru acordarea tratamentului de specialitate.

Mai nouă Mai veche