Un șofer beat s-a trântit cu mașina într-o căruță plină cu lemne, la Marginea. Avea 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat

La 19.02.2019, ora 18.45, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DN 17A din comuna Marginea, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, însă unul dintre conducătorii auto pare sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autoturismul implicat în accident condus de un localnic de 45 de ani, precum și atelajul hipo condus de un bărbat de 65 de ani din aceeași localitate, care prezenta avarii în partea din spate.
Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului atelajului hipo și de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Mai nouă Mai veche