FOTO VIDEO 24 de cupluri care și-au sărbătorit nunta de aur au redeschis oficial Zona de Agrement Tătărași



Zona de agrement Tătărași a fost redeschisă oficial sâmbătă, în prezența a 24 de cupluri de suceveni care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

24 de cupluri de suceveni care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, sâmbătă, de Primăria municipiului Suceava. Festivitatea a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Suceava acolo unde sărbătoriții au primit diplome și câte o sumă de bani.

Ulterior, sărbătoriții s-au deplasat cu un autocar la Zona de Agrement Tătărași, acolo unde au ciocnit un pahar de șampanie în spațiul destinat pentru funcționarea unei cafenele.



Sărbătoriții au făcut apoi un tur al zonei de agrement. Primarul Ion Lungu le-a prezentat facilitățile existente și a anunțat realizarea după aprobarea bugetului a trei instalații tiroliene. Momentul a marcat redeschiderea oficială a zonei de agrement pentru sezonul estival din acest an.

„Începând de astăzi s-a deschis oficial Zona de Agrement Tătăraşi pentru acest an. Sărbătoriții au fost foarte încântați de această zonă de agrement pe care mulți dintre ei nu au vizitat-o şi vor reveni împreună cu familiile pentru recreere, să asculte, în zile de duminică, muzică de promenadă sau la un picnic”, a declarat primarul Ion Lungu.

În ultimii 15 ani, 1.397 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de Primăria municipiului Suceava.













Mai nouă Mai veche