Un pieton a fost lovit de plase de gard din fier forjat care depășeau gabaritul mașinii în care erau transportate, la Mălini


La 30.03.2019, ora 07.30, în timp ce conducea autoutilitara încărcată cu plase de gard din fier forjat care depășeau gabaritul mașinii pe DC 12B, din comuna Mălini către DJ 209A, un localnic de 57 de ani a acroșat un bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, care se afla pe partea dreaptă a carosabilului, după care a plecat de la fața locului. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de polițiști la domiciliu, acesta declarând faptul că nu a observat momentul în care l-a acroșat pe consăteanul său.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche