Accident mortal în parcarea firmei Rolex din Suceava. Un bărbat a fost strivit sub cala platformei unui camion


Joi după-amaiază, autoritățile au fost anunțate despre un accident mortal care s-a produs în parcarea societății Rolex SRL din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat angajat la SC Panequip SRL Iaşi a venit cu un autoturism la Suceava, la atelierul SC Rolex SRL Suceava de pe strada Ştrandului, pentru a prelua autocamionul societăţii care a fost adus cu o zi înainte pentru reparaţii. Bărbatul a venit însoțit de un vecin, Gabriel Harhas, de 38 ani, din municipiul Iași, care urma să se întoarcă la Iaşi cu autoturismul cu care au venit.

Cei doi împreună cu şeful atelierului, s-au deplasat în parcarea de lângă service pentru a verifica sistemul hidraulic de acţionare al calei platformei camionului, la care au fost efectuate reparaţii. În acest sens bărbatul a a desfăcut centura de siguranţă a calei, moment în care aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap pe Gabriel Harhas ce se afla în spatele platformei. În urma impactului acesta a rămas imobilizat sub cală iar echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că a decedat.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche