Bătaie în fața unui bar din Salcea. Un bărbat și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovit cu pumnul și a căzut peste un coș de gunoi


Duminică, 12 mai 2019, în jurul orei 10.00, la sediul Poliției orașului Salcea s-a prezentat un localnic de 49 de ani, care a reclamat faptul că în ziua de 11 mai 2019, în jurul amiezii, a fost agresat de către o persoană din localitate, motiv pentru care se simte rău și dorește să îi fie chemată o ambulanță.

Din cercetări s-a stabilit că sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în fața barului Andrian din Salcea, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit cu pumnul în zona feței de către Andrei Semian, de 21 ani, localnic, moment în care a și-a pierdut cunoștința și a căzut lovindu-se de un coș de gunoi.

Cel în cauză nu a reclamat în cursul zilei de sâmbătă, ci s-a prezentat la sediul poliției duminică, 12 mai, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale unde a fost diagnosticat cu „TCC, contuzie toracică”.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche