Senatorul PSD dus cu elicopterul se întoarce cu ambulanța la Suceava. Institutul „Matei Balș” îl trimite înapoi la Spitalul Județean



După ce săptămâna trecută a fost transferat la București cu un eliccopter SMURD, Senatorul PSD Virginel Iordache se va întoarce la Suceava cu ambulanța.

Parlamentarul a stârnit un adevărat scandal la nivel național. Virginel Iordache a fost internat săptămâna trecută la Spitalul Județean Suceava cu diaree și dureri de cap. Medicii suceveni l-au internat într-o rezervă a Secției de Boli Infecțioase și au început analize pentru diagnosticare.

Conform informațiilor publicate de mass-media, senatorul PSD Virginel Iordache a spus că nu are încredere în medicii de la Spitalul Județean Suceava și a solicitat să fie transferat cu elicopterul la București.



Joi, 16 mai, un elicopter SMURD l-a preluat pe Virginel Iordache și l-a transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” București. Medicii de la „Balș” au cofirmat diagnosticul de endocardită.

Parlamentarul a rămas internat acolo pentru câteva zile, dar medicul curant de la Institutul „Matei Balș” a demarat deja procedurile pentru a-l trimite pe Virginel Iordache înapoi la Suceava.

De această dată, senatorul PSD nu va mai beneficia de serviciile elicopterului SMURD, ci va fi transferat de la București la Spitalul Județean Suceava cu o ambulanță.

Citește și:
Mai nouă Mai veche