Un botoșănean cu tulburare bipolară, în comă după ce s-a îndopat cu medicamente și alcool, la Horodnic de Sus


Vineri, 10 mai 2019, ora 03.02, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată de către Spitalul Municipal Rădăuți cu privire la faptul că un bărbat de 35 ani, din mun. Botoșani, a ingerat voluntar medicamente și alcool.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul și soția lui, ambii din mun. Botoșani, dețin o casa în com. Horodnic de Sus.

Vineri, în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau la acest imobil, soția a observat că soțul său se simte rău, motiv pentru care a apelat SNUAU 112, solicitând la fața locului un echipaj de ambulanță.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bărbatul a ingerat voluntar medicamente și alcool, acesta suferind de afecțiuni psihice, respectiv tulburare bipolară, fiind internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mun. Rădăuți.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la fața locului și transportat la Spitalul Mun. Rădăuți pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „ingestie voluntară de medicamente și alcool”, aflându-se în stare comatoasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche