VIDEO Accident feroviar la Dornești. Patru persoane rănite după ce un TIR cu cherestea a fost lovit de trenul Suceava-Putna

Accident feroviar, vineri dimineață, în localitatea Dornești din județul Suceava. Trenul care circula pe ruta Suceava-Putna, format dintr-un singur automotor, a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu cherestea.

Accidentul s-a produs din cauză că șoferul autovehiculului nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată.



În urma impactului, patru pasageri ai trenului au suferit răni ușoare. Toate cele patru persoane au fost evaluate de echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță și au fost transportate la spitalul municipal Rădăuți pentru investigații suplimentare. Șoferul TIR-ului nu a fost rănit.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu autospeciala de descarcerare pentru degajarea căii ferate. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul feroviar.
Mai nouă Mai veche