FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul de la Vârfu Dealului în care a fost rănit patronul de la Rynox



Duminică, 2 iunie 2019, în jurul orei 17.33, pe DN 2E, în loc. Vârfu Dealului, comuna Pârteștii de Jos, Mihai Ungureanu, de 32 ani, din comuna Vadu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, din cauza faptului că a circulat prea aproape de axul drumului, a intrat în coliziune cu motocicleta marca Suzuki, condusă din sens opus de către Sorin-Mihai Tiron, de 50 ani, din municipiul Suceava, administratorul de la Rynox, care circula de asemenea aproape de axul drumului.

După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă motocicletă marca Moto Guzii, condusă regulamentar din sens invers de Dumitru-Cezar Ciobanu, de 43 ani, din comuna Ipoteşti.

În urma impactului au fost răniți Sorin-Mihai Tiron și Dumitru-Cezar Ciobanu. Au suferit răni ușoare Ecaterina B., pasageră pe motocicleta marca Suzuki, șoferul Mihai Ungureanu și copilul aflat în scăunel special pentru copii în autoturism.

Conducătorul auto Mihai Ungureanu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorii moto Dumitru-Cezar Ciobanu şi Sorin-Mihai Tiron, din cauza leziunilor suferite, nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, fiindu-le însă recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

















Mai nouă Mai veche