Scule electrice furate dintr-o garsonieră de pe strada Oituz din Suceava

Joi, 20 iunie, autoritățile au fost sesizate despre faptul că în intervalul 17 octombrie 2018 - 10 iunie 2019 persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat în municipiul Suceava, strada Oituz, de unde au sustras mai multe scule electrice.

În urma audierii persoanei vătămate, a reieșit faptul că aceasta lucrează în străinătate, motiv pentru care stă foarte puțin în țară. Aceasta a achiziționat, ,,la roșu”, un imobil situat la mansarda unui blocul de pe strada Oituz. Persoana vătămată și-a depozitat mai multe materiale de construcții și scule electrice în garsonieră, urmând ca la revenirea în țară să demareze lucrările de finisaje interioare.

La 10 iunie, când s-a deplasat la imobil a constatat faptul că îi lipsește o bormașină și un fierestrău pendular a căror marcă nu le-a putut preciza cu ocazia audierii.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat faptul că din podul comun al blocului se poate face accesul în orice imobil situat la mansarda clădirii, aceasta fiind modalitatea prin care autorii au pătruns în garsonieră, de unde au sustras bunuri.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată inițial la suma de 300 lei. În cauză cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche