VIDEO Două persoane rănite după ce o mașină a lovit un stâlp și o țeavă de termoficare și s-a prăbușit pe cupolă sub podul din Șcheia

La 19 iunie 2019, ora 5.20, Constantin O., de 63 ani, din comuna Dângeni, jud. Botoșani, în timp ce conducea autoturismul Skoda Octavia pe D.N. 17, în localitatea Șcheia, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Suceava, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu stâlpul unui panou publicitar din afară părţii carosabile din partea dreaptă, după care a mai intrat în coliziune cu învelișul unei țevi de termoficare și s-a răsturnat pe cupola autoturismului.



În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a conducătorului auto și a pasagerului dreapta-față, Mihai I., de 61 ani, din mun. Suceava, ambii fiind transportați la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche