VIDEO Urmărire în mare viteză pe străzile din Suceava după un tânăr șofer depistat cu alcoolemie record la volan. Fugarul a fost prins și încătușat în zona Catedralei

Duminică dimineață, la ora 4.18, pe bulevardul Calea Obcinilor din municipiul Suceava polițiștii au efectuat semna regulamentar de oprire a unui autoturism Ford Focus.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor și a plecat în mare viteză spre bulevardul 1 Mai, unde a circulat cu viteza de 98 km/h. La intersecția de la Primărie a virat stânga spre strada Universității, unde mașina de poliție cu aparat radar care îl urmărea l-a înregistrat circulând cu 109 km/h. La intersecția de la Nordic, mașina a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu 86 km/h.

Șofer a oprit în cele din urmă înainte de semaforul electric cu buton instalat pentru trecerea de pietoni de la Catedrală.

Șoferul a fost imobilizat și încătușat de polițiști. Șoferul a fost identificat ca fiind Dorin Florin S., de 26 de ani, din municipiul Suceava. În mașină a mai fost identificat pe locul din drepata un localnic de 37 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,24 alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.



Tot sâmbătă, la ora 0.30, șoferul unui autoturism Volksvagen Caddy a refuzat să oprească la semnal regulamentar efectuat de polițiști pe bulevardul George Enescu, în zona Pizzeriei Luca. El a fost urmărit și blocat în trafic. La volan a fost identificat Aurel B., de 36 de ani, din Pătrăuți. La testul cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar șoferul a refuzat ulterior prelevarea probelor de sânge. Bărbatul nu deține permis de conducere.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și l-au reținut în arest pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului cu propunerea instituirii controlului judiciar.
Mai nouă Mai veche