VIDEO Adolescent înecat în râul Suceava, sub podul CFR de la Dărmănești

Duminică, 30 iunie 2019, un tânăr din Dărmănești a sesizat prin 112 faptul că un prieten de-al său a intrat în râul Suceava și nu a mai ieșit.

Din primele verificări a rezultat că în după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 16,20, trei tineri au plecat la scăldat în râul Suceava, pe raza localității Dărmănești, în zona podului CFR.

În jurul orei 17,40, Emanuel-Valentin Elisei a sărit în apă și imediat a strigat către cei de pe mal că nu mai are aer.

Unul dintre prietenii lui aflat deja în apă a încercat să-l salveze însă nu a reușit, băiatul său fiind tras de curenți la fund și cu toate încercările nu a mai putut fi scos din apă.



În jurul orei 20.15, trupul băiatului a fost identificat la aproximativ cinci metri în aval de locul unde acesta s-a scufundat în apă, fiind recuperat de către scafandrii din cadrul ISU Suceava.

Timp de câteva zeci de minute s-au efectuat manevre de resuscitare de către personalul medical sosit la fața locului, însă fără rezultat, fiind constatat decesul victimei.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche