VIDEO Mașină și casă cuprinse de un incendiu, sâmbătă seară, la Dornești

Incendiu în localitatea Dornești
13.07.2019, ora anunțării la 112 - 18:31

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dornești.

La sosirea echipajelor, flăpcările se manifestau generalizat la casa de locuit și la o mașină parcată în imediata apropiere, existând pericolul de propagare la o anexă gospodărească, dar și la două locuințe învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:50.



Au ars acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de 70 mp, și bunuri din interior (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie din lemn și alte bunuri). De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 70%.

Incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul anexa gospodărească și cele două locuințe învecinate.
Mai nouă Mai veche