Un pescar a murit înecat într-un iaz de lângă pădurea din Mitocu Dragomirnei


Un pescar a murit, vineri seară, după ce a căzut într-un iaz de lângă pădurea din Mitocu Dragomirnei și nu a mai reușit să iasă. 

Din primele informații se pare că Mihai L., de 50 de ani, și Horia S., de 63 de ani, din Suceava, au mers vineri dimineață la pescuit. Pe parcursul zilei cele două persoane au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 22.00, Mihai L. s-a întins cu băţul de pescuit şi, din cauza întunericului şi a vegetaţiei de pe malul iazului, acesta a alunecat şi a căzut în iaz. În ajutorul acestuia, a sărit în iaz celălalt bărbat, pentru a-l scoate la malul iazului, însă nu a reuşit şi s-a retras spre mal.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul pompierilor militari Suceava, un echipaj SMURD şi un echipaj ambulanţier, care au acordat îngrijiri medicale bărbatului de 63 de ani. În continuare pompierii militari au identificat trupul bărbatului de 50 de ani și au constatat ulterior decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche