Un tânăr beat și fără permis s-a speriat când a văzut o patrulă de poliție și a intrat cu mașina în șanț


La 07.08.2019, ora 02.00, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe DJ 209H din comuna Baia, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a observat din sens invers un autoturism ce se deplasa din direcția Baia spre Fălticeni, care la o distanță de aproximativ 150 de metri față de autospeciala de poliție, a intrat în șanț, conducător auto fiind Mihai B., un localnic de 31 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche