O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Rădăuți. Șoferul a fugit de la locul faptei, dar s-a predat câteva ore mai târziu


La 25.09.2019, ora 12.15, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, o localnică de 30 de ani s-a angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător de la intersecția cu strada I. Porumbescu, moment în care, a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate de trecere și care și-a continuat deplasarea spre comuna Marginea.
După accident, victima s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident aparține unei femei din orașul Vicovu de Sus.
Astfel, în jurul orei 17.00, la sediul Poliției municipiului Rădăuți s-a prezentat un bărbat de 53 de ani din orașul Vicovu de Sus, care a declarat faptul că, el a condus vehiculul implicat în accident.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche