Podul Udești-Verești, redeschis circulației. Aflat „întâmplător” în drum spre fabrica de pavele din Verești, Vasile Râmbu a fost printre primii care a trecut cu mașina pe podul reparat

Podul rutier peste râul Suceava dintre localitățile Udești și Verești a fost redeschis circulației, vineri dimineață, după ce a fost închis de la începutul anului pentru executarea unor lucrări de reparații la un pilon afectat de inundații.

Starea podului s-a degradat permanent, spun localnicii, din cauza mașinilor care transportă produse de balastieră, dar și a transpoturilor supraîncărcate care pleacă din fabrica de pavele Symmetrica Verești.

În perioada în care s-a aflat în reparații, circulația a fost deviată pe un pod provizoriu amenajat în albia râului Suceava, în amonte de podul rutier.



Redeschiderea podului a fost programată pentru vineri, la ora 10.00. Prima mașină care a trecută pe podul redeschis a fost condusă de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Imediat după șeful
administrației județene, pe pod a trecut și managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, aflat pe scaunul pasagerului într-un SUV.

Vasile Rîmbu a coborât din mașină, s-a fotografiat cu Gheorghe Flutur și le-a spus jurnaliștilor că participă la redeschiderea podului pentru că s-ar fi aflat absolut întâmplător prin zonă, pentru a cumpăra materiale de construcție pentru spital.
Mai nouă Mai veche