Tamponare provocată de o femeie cu permisul suspendat, la Vatra Dornei. Polițiștii i-au făcut dosar penal


La 11.10.2019, ora 23.25, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, în intersecția străzii Bistriței cu strada Pinului din localitate s-a produs o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto implicați, nu dorește să încheie o constatare amiabilă.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, la 11.10.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bistriței din municipiul Vatra Dornei, ajunsă în intersecția cu str. Pinului, o localnică de 56 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe drumul cu prioritate de un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia de 56 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat cu restricții, neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche