60 de șoferi care nu purtau centura de siguranță au fost amendați de polițiștii suceveni


În perioada 21.02.-23.02.2020, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare, ocazie cu care au fost constatate 2 infracțiuni rutiere și au fost aplicate 647 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 275.115 lei dintre care 428 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 22 pentru depășirea neregulamentară, 60 pentru lipsa postului centurii de siguranță și 137 alte abateri rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 62 de permise de conducere, dintre care 35 pentru viteză, 22 pentru depășiri neregulamentare și 5 alte cauze și au retrase 10 certificate de înmatriculare.

Exemple:

O femeie de 31 de ani din municipiul Fălticeni a fost înregistrată de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C din comuna Boroaia cu viteza de 116 km/h, limita legală fiind de 50 km/h (+66 km/h).
Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 36 de ani din comuna Mălini a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E din comuna Cornu Luncii cu viteza de 131 km/h, limita legală fiind de 50 km/h (+81 km/h).
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 34 de ani din județul Maramureș a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din comuna Forăști cu viteza de 114 km/h, limita legală fiind de 60 km/h (+54 km/h).
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
Mai nouă Mai veche