FOTO O mie de pachete de țigări găsite ascunse în compartimentul motor al unui microbuz, în Vama Siret

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană care transporta, ascunse, aproximativ 1.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de 23 februarie, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat având dublă cetățenie româno-ucraineană, D.I., în vârstă de 54 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub capotă, în compartimentul motor, precum şi sub scaunul din dreapta față al microbuzului, cantitatea de 968 pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.452 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.











Mai nouă Mai veche