Un tânăr beat care era urmărit de poliție s-a răsturnat cu mașina pe câmp, la Preutești


La 23.02.2020 ora 01.45, în timp ce acționa pe DJ 208 din comuna Preutești, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliţie Rurală Preuteşti a observat un autovehicul care avea un mers sinuos, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, însă, după aproximativ 500 de metri, vehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără să rezulte victime.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 31 de ani din municipiul Fălticeni.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche