Captură de țigări de contrabandă în Vama Siret. 758 de pachete găsite într-un spațiu amenajat sub bancheta din spate al unui Chervolet



Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit într-un spațiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului aproximativ 800 pachete țigări de proveniență ucraineană.

Duminică dimineață, în jurul orei 06.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, o femeie, cetățean ucrainean, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Chevrolet.

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 758 pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.137 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Chevrolet în valoare de 4.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.
Mai nouă Mai veche