Doi prieteni, unul băut și unul fără permis, opriți de polițiști pe un drum din Berești, comuna Hănțești


La 01.03.2020, ora 20.40, polițiștii din cadrul Secției 8 Politie Rurală Adâncata au oprit pentru control pe DJ208B, pe raza satului Berești, com. Hănțești, autoturismele marca BMW  și VW Golf .

La volanul autoturismului marca VW Golf a fost identificat Iulian G., de 21 de ani,  din comuna Hănțești, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu este posesorul vreunui permis de conducere.

La volanul autoturismului marca BMW a fost identificat Constantin A., de 24 de ani, din com. Hănțești,  iar întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la U.P.U. Suceava unde i-au fost prelevate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei     

S-au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche