Generator electric furat dintr-o casă nelocuită din Moldovița


La 28.03.2020 orele 14.03 , polițiștii din cadrul Secției 14 Poliței Rurală Vama au fost sesizați prin 112 de către Vlajinca Cristina de 58 ani din mun. Pitești, despre faptul că deține împreună cu fratele ei o locuință pe raza com. Moldovița, imobil care nu este locuit, și că persoane necunoscute au forțat o ușă de acces și au pătruns în interior de unde probabil au sustras bunuri.
La fața locului s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că sistemul de închidere al ușii unei magazii de depozitare era distrus, iar din interior persoana vătămată reclamă lipsa unui generator electric de 23 kw pe benzină, folosit.
Din discuțiile purtate telefonic cu persoana vătămată s-a stabilit că nimeni din familie nu a mai venit la Moldovița de circa 4 ani iar de imobil are grijă un vecin, Mihăilă Toader care hrănește câinele și se ocupă de casă. Acesta ar fi observat la 28.03.2020 faptul că ușa magaziei și cea a centralei erau forțate, moment în care a anunțat-o pe persoana vătămată.
Având în vedere cele constatate s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche