Hoți speriați de alarmă la fabrica Aura din Rădăuți


Luni, 9 martie, la ora 07.03, o femeie a sesizat prin SNUAU 112 faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta SC Aura SRL, din Rădăuți, de unde posibil au sustras bunuri.

La fața locului s-a constatat că sediul societății în cauză este situat pe Volovățului din Rădăuți și ocupă o mică parte dintr-o veche fabrică unde se produceau obiecte de îmbrăcăminte prin tricotare sau croșetare.

Din verificări a reieșit faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta societății prin forțarea unui geam de la parterul imobilului, iar ulterior s-au deplasat la etajul al doilea, unde se află sediul firmei, unde, prin forțarea unei uși din lemn au pătruns într-o încăpere goală, de unde au sustras bunuri de mică valoare.

Autorii faptei nu au reușit să pătrundă în încăperile unde are loc procesul de producție al societății ca urmare a declanșării sistemul de alarmă și au părăsit locul faptei.

Prejudiciul urmează a fi stabilit de reprezentanții societății și va fi comunicat ulterior. În cauză s-a întocmit dosar de urmărire sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche