Șofer prins beat la volan a doua zi după ce i-a fost reținut permisul de conducere. A fost reținut în arestul IPJ Suceava


La 01.03.2020, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au oprit pentru control la intersecţia străzilor Miron Costin cu strada Ştefan cel Mare, pe raza localităţii Bivolăria, autoturismul marca Volkswagen Bora condus de către Radu B., de 32 de ani, din comuna Vicovu de Jos. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificări a rezultat faptul că sus numitul avea o dovadă pentru permisul de conducere reținut la 29.02.2020, fără drept de circulație.

S-a dispus reținerea șoferului pentru o perioadă de 24 de ore, după consultarea prealabilă cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, acesta fiind depus în C.R.A.P. Suceava.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche