Un bărbat cu permisul anulat a fost înregistrat de radar cu 78 km/h pe DN 17, în Pojorâta


Duminică, 8 martie, ora 16.56 , un echipaj de poliție din cadrul Poliției Mun. C-lung Moldovenesc, în timp se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind depistarea conducătorilor de vehicule ce încalcă regimul legal de viteză pe DN 17- localitatea Pojorâta, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului marca CHEVROLET care circula pe DN17, în localitatea Pojorâta, dinspre Vatra Dornei către Câmpulung Moldovenesc, fiind surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 78 de km/h, control radar, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

În baza cărții de identitatea s-a constatat că la volanul autoturismului se afla Vasile P., de 51 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc.

În momentul în care s-au efectuat verificării în bazele de date ale Poliției Romane, s-a constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere ANULAT.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche