Biserica Sf. Vineri din cartierul George Enescu al municipiului Suceava a fost debranșată de la rețeaua de gaze naturale



Preotul Minu Mititelu a anunțat sâmbătă, pe Facebook, că Parohia Sf. Vineri din cartierul George Enescu din municipiul Suceava a fost debranșată, vineri, de la rețeaua de gaze naturale. Motivul pentru debranșare l-a reprezentat expirarea reviziei la rețeaua de gaze.

Preotul Minu Mititelu a afirmat că Delgaz Grid trebuia să mai amâne debranșarea în condițiile stării de urgență la nivel național.

Preotul Minu Mititelu:

Vi se pare normal oameni buni ca in seara de vineri 3 Aprilie sa fiu debranșat de la rețeaua de gaze naturale la Parohia Sf. Vineri , Suceava fără sa fiu instiintat și fără sa am cu cine discuta la acea ora ?
Suntem intr-o stare de urgenta ,in carantina generală ,noi având aici la Biserica 25 de oameni ai străzii de care avem grija permanent și datorita Delgaz Grid am fost nevoiți sa-i lăsam in frig și fără posibilitatea de a le pregăti hrana sau apa menajera. Am sunat la Tg. Mureș și mi s-a transmis ca ar trebui sa fac revizia la rețeaua de gaze pentru ca acum a expirat , ( la doi ani ) sa achit ultima factura și sa plătesc taxa de rebranșare .
Eu cred ca in astfel de situație de urgenta, când autoritatile ne spun sa stam liniștiti in case, mai puteau aștepta și cei de la Delgaz Grid câteva zile ca nu era moarte de om ori puneau mâna pe un telefon și ma anunțau .
Mai nouă Mai veche