Dezvăluiri cutremurătoare din spitalul Suceava: „Argumentele științife nu au contat pentru domnul Râmbu”


Dezvăluiri dure de la Spitalul din Suceava. Șefa de Sindicat a unității medicale, bolnave și ea de COVID-19 spune că încă pe data de 10 martie și-a dat seama că există transmitere comunitară a virusului în spital.

Medicii au cerut de atunci echipamente de protecție și proceduri clare, însă nu au fost luați în seamă.

”M-am infectat cu siguranță când eu am ajuns în Spitalul din Suceava, cu siguranță acolo era transmitere comunitară. Mi-am dat seama că foarte multe cadre medicale din secția de neuro-chirurgie sunt infectate. Așa mi-am explicat și eu felul în care am luat acest virus. Argumentele științife nu au contat pentru domnul Râmbu. Cum s-a schimbat conducerea mi-am dat seama că domnul Filip nu poate să organizeze activitatea de acolo, haosul era mult prea mare. Era nevoie de intervenția armatei.

E cumplit să vii pe 10 martie și să-ți dai seama că acolo nu s-a schimbat nimic, ca și când coronavirus era o poveste inventată. Pe 13 martie depunem acest document în care noi cerem echipament de protecție, circuite. Noi nu aveam proceduri, nu știam cum arată un combinezon, ni s-a spus că așa s-ar îmbrăca. Practic eram cu toții contaminați”, a spus șefa Sindicatului Spitalului Suceava.
Mai nouă Mai veche