DSP a dispus închiderea Spitalului Câmplung Moldovenesc. Toți pacienții internați au fost testați pozitiv și vor fi transferați la Spitalul Județean Suceava



Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc a fost închis, începând de astăzi, pentru două săptămâni, după ce un număr mare de angajați a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Angajații testați pozitiv sunt asimptomatici sau prezintă simptome ușoare. Toți vor intra în izolare timp de 14 zile, iar în caz de agravare a simptomelor se vor adresa Spitalului Județean Suceava.

67 de angajați ai spitalului au fost testai pozitiv.

Sâmbătă, la Spitalul Câmpulung Moldovenesc se mai aflau internate șapte pacienți în Secția Medicină Internă, toți testați pozitiv la Covid-19. Cei șapte pacienți urma să fie transferați sâmbătă la Spitalul Județean Suceava.

„Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc are de astăzi decizie de închidere, numărul testelor pozitive fiind mare. Cei șapte pacienți care mai sunt internați acolo sunt transferați la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru că sunt și ei pozitivi”, a spus directorul interimar al DSP Suceava, Elena Manuela Trifan.

Spitalul Câmplung Moldovenesc va fi redeschis peste două săptămâni, după ce va fi dezinfectat.
Mai nouă Mai veche