VIDEO Medicul Manuela Șestac, acuzații grave: „Dictatura fostei conduceri ne-a afectat și viața personală și activitatea”


Manuela Șestac, medic primar neurochirurg la Spitalul Județean din Suceava, a fost infectată cu noul coronavirus în timp ce își trata pacienții, iar acum a vorbit despre situația în care se află. 

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, aceasta a dezvăluit că se află în spital de două săptămâni, însă nu s-a vindecat de coronavirus.

"Mă aflu încă în spital, după două săptămâni. Din nefericire pentru mine, testele de control au ieșit pozitive - ambele - așa ca voi mai urma o săptămână de spitalizare. Sperăm să se rezolve situația într-un fel sau în altul. Starea mea este acum bună", a spus dr. Manuela Șestac.



De asemenea, ea a declarat că nu știe exact de unde a luat virusul, însă crede că s-a întâmplat în spital.

"Nu știu de unde, dar am înțeles cum m-am infectat: în momentul în care eu am ajuns în spitalul din Suceava, cu siguranță, acolo era transmitere comunitară. Întorcându-mă dintr-o zonă roșie am purtat tot timpul pe față o mască, atunci când am fost în secții, cu excepția cabinetului medical unde stăm trei colegi și unde au venit doamnele asistente cu care mai discutam diverse probleme. Atunci am fost fără mască", a mărturisit dr.Manuela Șestac.
Mai nouă Mai veche