VIDEO Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la ședința de partid de la Fălticeni

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, premierul României, a ajuns miercuri după-amiază la Fălticeni, acolo unde participă la ședința Comitetului Executiv al PSD Suceava. Ședința are loc într-o sală de evenimente situată într-o zonă izolată, între livezile de lângă municipiul Fălticeni. Viorica Dăncilă a ajuns la eveniment însoțită de miniștrii Eugen Teodorovici de la Finanțe și Mihai Fifor de la Apărare, dar și de președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.



Când a intrat în sala de evenimente, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de un bărbat care pe un ștergar avea un colac și în mijloc un bol cu sare.

Viorica Dăncilă a salutat persoanele aflate în primul rând, în majoritate primari PSD. Unii dintre primari, printre care Nistor Tătar de la Rădăuți și Ioan Pavăl de la Dumbrăveni, au făcut eforturi vizibile aplecându-se pentru a-i săruta mâna președintelului PSD.

În luna mai, la predenta vizită a Vioricăi Dăncilă în județul Suceava, la Frasin, ea a spus că s-ar afla în județul Hunedoara, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute gafe pe care le-a făcut de când a fost numită de Liviu Dragnea în funcția de premier.
Mai nouă Mai veche