VIDEO Femeie lovită pe trecerea de pietoni de la spitalul județean Suceava. Imagini de pe camera de supraveghere

O femeie a fost lovită de o mașină, miercuri la amiază, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, în dreptul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Accidentul s-a produs miercuri, la ora 11.20. Femeia în vârstă de 37 de ani a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean Suceava.

Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere. În imagni se vede cum pietonul este lovit violent de mașină.

La volanul autoturismului se afla o femeie de 53 de ani care spune că nu a văzut pietonul și când și-a dat seama ca este cineva pe trecere nu a mai putut să oprească.

Femeia rănită a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Polițiștii au suspendat permisul femeii aflată la volan și i-au întocmit dosar penal pentru pentru vătămare corporală din culpă.

7 Comentarii

  1. Banditul a dat mașina ănapoi vreo 15 metri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Părerea mea este ,că cel puțin în România ar trebui să se facă o reexaminare a șoferilor ,mai ales cei care depășesc o anumită vârstă.Nu este nici primul și nici ultimul accident care este cauzat de persoanele care depășesc vârsta de 50 de ani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule! Persoanele tinere produc mai multe accidente decat cele varstnice. Dupa tine, la 50 de ani omul e batran? Eu sustin ca la varsta asta inca nu a atins apogeul capacitatilor fizice si mentale.

      Ștergere
  3. Din multe alte comentarii mai au și tupeu să zică că este vina pietonului ,până la urmă respect șoferi ,dar din imagine reiese clar viteza pe care o avea doamna respectivă ,iar trecerile de pietoni sunt semnalizate clar pentru reducerea vitezei indiferent dacă există sau nu pietoni pe trecete .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma mir ca pe trecerea de pietoni de la Spitalul Judetean nu s-au produs mult mai multe accidente. Interferenta fluxului auto cu cel pietonal este ABSOLUT NEPERMISA in asemenea situatii de trafic.

      Ștergere
Mai nouă Mai veche